CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

CMS izrada veb sajtova

Home
Napredni kursevi
CMS izrada veb sajtova
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

box WD vel JPG

Da li ste se ikada zapitali ko je radio neki sajt i kako to tako dobro izgleda? Da li ste se zapitali koja je tehnologija korišćena na kom sajtu i šta treba da naučite kako biste i vi znali da napravite tako nešto? Ako vas interesije izrada sajtova i želite da realizujete neku svoju ideju ili pak da zarađujete od sajtova, možete to lako da naučite uz malo truda. Danas izrada sajtova nije tolika misterija kao što je bila pre par godina. Bilo koji jednostavan sajt je na samo par klikova od Vas. Naučite WordPress, najpopularniju platformu za izradu sajtova već danas!

Ako imate ideju za internet biznis koju želite da realizujete ili imate firmu kojoj je potreban sajt, a ne želite da platite već sami da naučite osnove izrade i upravljanja sajtovima ovo je odlično polazno mesto za vas. Uz detaljna objašnjenja i grafičke prikaze svakog koraka uz pomoć ovog  kursa ćete veoma brzo, iz udobnosti svog doma, savladati sve što vam je potrebno za početak. Kurs obuhvata konkretne stavke u postupku izrade sajtova kao i primere iz prakse koji se svakodnevno primenjuju na preko 69 miliona sajtova koje svakodnevno pregleda 395 miliona ljudi. WordPress CMS je trenutno najpopularnija platforma za izradu sajtova u svetu, a od vas je samo na nekoliko klikova. Kada jednom usvojite ovakva znanja, primetićete značajnu promenu u vašim sagledavanju interneta i sajtova! Od presudnog značaja je da sada posvetite svoju nepodeljenu pažnju, vreme i strpljenje svom ličnom razvoju, jer promena jeste proces ,a nikako jednokratni događaj. Zato, ako imate ozbiljnu nameru da naučite nešto novo i započnete svoju karijeru u web razvoju, ovo jeste pravo mesto i odlična polazna tačka.

onlajn_kursevi

Posveceni smo podizanju profesionalnog kapaciteta naših korisnika, bez obzira u kojoj sferi rada razvijaju karijeru – naše kurseve do sada su prošli ljudi svih profila, od inžinjera, umetnika, menadžera do novinara i mnogih drugih!

Naši kursevi uvecavaju vaš poslovni IQ i predstavljaju važan korak ka uspehu!

Svi kursevi se pohadaju onlajn, tj, putem interneta na iAkademija platformi za ucenje. Svaki polaznik dobice korisnicko ime i šifru putem koje ce moci da prati kurseve iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada mu to najviše odgovara.

iAkademija okuplja strucnjake sa izuzetnih obrazovnih institucija i dugogodišnjom profesionalnom karijerom. Naši kursevi su zato spoj teorijskih i prakticnih znanja i iskustva vrhunskih strucnjaka, i prilagodeni su potrebama korisnika u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem ce raditi i stvarati.

Biografije autora pogledajte ovde.

iAkademija nudi spektar programa koji pomažu korisnicima da na kompletan nacin rade na svom licnom i profesionalnom razvoju – od programa onlajn mentorstva i razmene znanja Srbija na vezi, programa jezicke razmene i karijernog savetovanja, tu smo da odgovorimo na sve zahteve koje tržište rada stavi pred vas!

Za ostale servise iAkademije, konsultujte meni na vrhu strane. 

Kome je namenjen kursa

Kurs ja namenjen svim onima koji žele da nauče osnove izrade sajtova i osnovne pojmove weba, bez obzira na godine i obrazovanje. Takođe, kurs je prilagođen i onim polaznicima koji samo žele uspešno da upravljaju sadržajem na sajtu (web administracija) za šta nisu potrebne posebne IT veštine i može da savlada svako ko zna da koristi računar. Veštine koje steknete ovim kursom mogu biti presudna stavka u vašem CV-u na osnovu koje ćete dobiti posao ili ključno znanja uz pomoću koga ćete konačno početi da zarađujete.

Koja cu znanja posedovati

 • Osnovni web pojmovi (server, domen, hosting, cms)
 • Kako izabrati domen i hosting
 • Zakup domena i hostinga (procedura)
 • Instalacija cms-a
 • Podešavanje izgleda sajta
 • Kreiranje i upravljanje sadržajem sajta
 • Nadogradnja funkcionalnosti sajta
 • Postavljanje sajta online
 • Osnovna optimizacija sajta za pretraživače
 • Zaštita sajta hakerskih i drugih napada

Bonus:

 • Interakcija sa autorom kursa za sve nejasnoće i pitanja
 • Sertifikat za uspešno položen završni test
 • Potvrda o pohađanju kursa

Ko je autor

Autor kurs je Marko Arsić – Freelance web developer, sa višegodišnim iskustvom u izradi i upravljanju sajtovima.

Više o autoru i recenzentima pogledajte OVDE.

Koja je cena

Cena kursa: 10.499 rsd

Kako da se prijavim

iAkademija je sklopila partnerstvo sa Kampster platformom na kojoj onlajn kurseve pohađate uz pomoć pametnih algoritama za učenje i najsavremenijih alata za motivaciju i interakciju. Od sada imate priliku da naše onlajn kurseve pohađate preko Kampster platforme i tako iskoristite sve pogodnosti koje ona pruža!

Da biste se prijavili kliknite OVDE.

Trajanje kursa: 4 meseca.

 

Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

 

Copyright © 2012-2014 iAkademija