CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Programi u iAkademiji

Home
Programi u iAkademiji
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Drugi o nama:program-iAkademija

Kada u Karijernom savetovalištu dobijemo pitanje “Šta da radim sada kad sam diplomirao?”, savet je da  dobro razmisliš o svojoj karijeri ali i o spremnosti na rad i usavršavanje koje tek predstoji svakoj uspešnoj karijeri. Umesto tretiranja zaposlenja kao nešto što ćeš raditi od od devet do pet, počni da zaposlenje posmatraš kao razvojnu stepenicu koja će ti pomoći da plasiraš znanja koja u kontinuitetu stičeš i vredno gradiš.

U zavisnosti od lične preferencije iAkademija ti omogućava da slušaš pojedinačne kurseve iz oblasti koju smatraš najvažnijom. Za one najposvećenije i buduće ozbljne igrače na tržištu rada, naš tim je pripremio specijalizovane edukativne programe sastavljene iz grupe odabranih kurseva. Edukativni programi su inovativniji i korisniji a tržište će ti dati i praktičnu potvrdu. Jedini novac koji nije uzaludno potrošen je novac investiran u znanje jer znanje je kapital 21. veka!


pred

Preduzetništvo za 21. vek – Samo onaj ko stalno stiče nova znanja, upoznaje nove strategije, metode, tehnike i alate uspešnog poslovanja, može uspeti danas. Bilo da želite da napredujete na poslu ili ste mladi, nemate posla i želite da pokrenete vlastiti biznis, morate brzo reagovati, biti aktivni i izgraditi svoj put ka uspehu. Šta čekate?

online preduzetnistvo1

 Online preduzetništvo – Analizirajte ko su ljudi koji su preko noći zaradili milione, koliko godina imaju i šta su koristili kao ključ do uspeha. Internet! On Vam daje mogućnost da sa minimalnim ulaganjima probijete svoje ideje do onih koji treba da ih čuju, vide i pomognu Vam da ih ostvarite.

Copyright © 2012-2014 iAkademija