CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Onlajn kursevi: Tajna uspešne prodaje

Home
On-lajn kursevi
Onlajn kursevi: Tajna uspešne prodaje
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

tajna uspesne proaje1

Znati prodati je veština koja je danas ključna u svim sferama rada – nevažno je da li radite kao prodavac ili se bavite nekom drugom vrstom posla. Od akademske sfere do poslovanja na internetu, uspeh će u velikoj meri zavisiti od toga u kojoj meri umete da prodate svoj proizvod. Da li ste ikada razmišljali zašto neki prodajni razgovori koje ste započeli nisu doneli planirani rezultat? Da li Vas interesuje kako se postaje vrhunski prodavac i kako da izbegnete najopasnije zamke i greške pregovarača? Ako vam je važno da hitno podignete procenat sigurnih poslova, ta veština danas postaje vaš start!

Ako se bavite prodajnim razgovorima, ili ste osoba koja je zadužena za zakazivanje prodajnih razgovora, bez obzira da li je reč o prodaji roba ili usluga, ili ste možda vlasnik ordinacije, zanatske radnje ili kluba, sigurno vam je jasno da od vašeg ličnog predstavljanja i utiska koji ostavljate u prvom kontaktu mnogo zavisi da li ćete, koliko i kakvu saradnju uspostaviti u budućnosti sa potencijalnim kupcem.  Zato postoje jasna  pravila u pregovaranju i ako ih u kontinuitetu budete pratili procenat uspeha podićićete barem za 50%. Kada jednom usvojite ovakva znanja, primetićete značajnu promenu u vašim poslovnim rezultatima, ali definitivno i način na koji vas okolina percipira, kako lično, tako i radno okruženje!  Od presudnog značaja je da sada posvetite svoju nepodeljenu pažnju, vreme i strpljenje svom ličnom razvoju,  jer promena jeste proces, a nikako jednokratni događaj. Zato, ako imate ozbiljnu nameru da postanete uspešni i značajno povećate broj sadašnjih vernih klijenata, ovo je pravi kurs za vas!

onlajn_kursevi

Posveceni smo podizanju profesionalnog kapaciteta naših korisnika, bez obzira u kojoj sferi rada razvijaju karijeru – naše kurseve do sada su prošli ljudi svih profila, od inžinjera, umetnika, menadžera do novinara i mnogih drugih!

Naši kursevi uvecavaju vaš poslovni IQ i predstavljaju važan korak ka uspehu!

Svi kursevi se pohadaju onlajn, tj, putem interneta na iAkademija platformi za ucenje. Svaki polaznik dobice korisnicko ime i šifru putem koje ce moci da prati kurseve iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada mu to najviše odgovara.

iAkademija okuplja strucnjake sa izuzetnih obrazovnih institucija i dugogodišnjom profesionalnom karijerom. Naši kursevi su zato spoj teorijskih i prakticnih znanja i iskustva vrhunskih strucnjaka, i prilagodeni su potrebama korisnika u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem ce raditi i stvarati.

Biografije autora pogledajte ovde.

iAkademija nudi spektar programa koji pomažu korisnicima da na kompletan nacin rade na svom licnom i profesionalnom razvoju – od programa onlajn mentorstva i razmene znanja Srbija na vezi, programa jezicke razmene i karijernog savetovanja, tu smo da odgovorimo na sve zahteve koje tržište rada stavi pred vas!

Za ostale servise iAkademije, konsultujte meni na vrhu strane.

Zasto iAkademija

Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

Copyright © 2012-2014 iAkademija