CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Onlajn kursevi: Poslovni asistent

Home
Napredni kursevi
Onlajn kursevi: Poslovni asistent
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

box PA vel JPG

Današnja preduzeća očajnički trebaju pomoć kvalitetnog administrativnog osoblja. Velika količina informacija, sve prisutniji multitasking stavlja pred menadžere zahtev da zaposle poslovnog asistenta. Sa druge strane, pozcija poslovnog asistenta predstavlja intenzivan rad i mogućnost sticanja neprocenljivog iskustva direktno od iskusnih menadžera. Ako želite da gradite svoju karijeru postepeno ovo je prava prilika za to, ova pozicija spada u jedno od najtraženijih zanimanja u Srbiji.


Onlajn kurs Poslovni asistent dizajniran je specijalno da pruži znanja neophodna za uspešno obavljanje posla a ova znanja biće i od neprocenljivog značaja ukoliko pokrećete sopstveni posao. Naučićete kako da uspešno vodite posao i sve njegove elemente bez obzira na intenzitet i nivo aktivnosti koje se od vas očekuju. Kako postaviti cilj, kako uspešno planirati, kako upravljati vremenom, kako komunicirati u različitim situacijama i različitim medijumima. Usvojićete znanja neophodna za izgradnju ličnog kredibiliteta, kako reći „ne“ bez zatvaranja vrata, kako da se nosite sa napornim ljudima, kako da uspešno kanališete negativne situacije.

Ovaj kurs će vas uspešno pozicionirati na tržištu rada a na svom novom poslu ćete se lako istaći sa svojim novim veštinama.

onlajn_kursevi

Posvećeni smo podizanju profesionalnog kapaciteta naših korisnika, bez obzira u kojoj sferi rada razvijaju karijeru – naše kurseve do sada su prošli ljudi svih profila, od inžinjera, umetnika, menadžera do novinara i mnogih drugih!

Naši kursevi uvecavaju vaš poslovni IQ i predstavljaju važan korak ka uspehu!

Svi kursevi se pohadaju onlajn, tj, putem interneta na iAkademija platformi za učenje. Svaki polaznik dobiće korisničko ime i šifru putem koje će moći da prati kurseve iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada mu to najviše odgovara.

iAkademija okuplja stručnjake sa izuzetnih obrazovnih institucija i dugogodišnjom profesionalnom karijerom. Naši kursevi su zato spoj teorijskih i praktičnih znanja i iskustva vrhunskih stručnjaka, i prilagodeni su potrebama korisnika u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem će raditi i stvarati.

Biografije autora pogledajte ovde.

iAkademija nudi spektar programa koji pomažu korisnicima da na kompletan način rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju – od programa onlajn mentorstva i razmene znanja Srbija na vezi, programa jezičke razmene i karijernog savetovanja, tu smo da odgovorimo na sve zahteve koje tržište rada stavi pred vas!

Za ostale servise iAkademije, konsultujte meni na vrhu strane.

Kome je namenjen kursa

Kurs je namenjen onima koji žele da “uglancaju” svoje poslovne veštine i unaprede svoj “profesionalni identitet” u eri modernog oslovanja. Kurs mogu pohađati osobe koje imaju završen fakultet ili srednju školu ali su im potrebne praktične veštine za ostvarivanje zaposlenja.

Koja cu znanja posedovati

  • Stvaranje trajno pozitivnog prvog utiska
  • Adekvatno i delotvorno ponašanje na razgovoru za posao
  • Adekvatno i delotvorno ponašanje na sastanku
  • Poslovna komunikacija s ljubaznošću
  • Opšta pravila ponašanja u poslovnom okruzenju
  • Uspešno upravljaju zaduženjima uprkost njihovom velikom broju
  • Profesionalno da komunicira uz pomoć različitih sredstava komunikacije
  •  Prevazilazi prepreka za sušanje
  •  Uspešno upravlja radnim vremenom
  • Primeniti tehnike za rešavanje problema

Svi polaznici dobijaju potvrdu o pohađanju kursa.
Polaznici koji uspešno polože završni test dobijaju Sertifikat o položenom kursu i dodatak sertifikatu.

Trajanje kursa: Mesec dana

 

Ko je autor

Kurs je nastao kao multidisciplinarni spoj praktičnih i teoriskih znanja iAkademija tima stručnjaka pogledajte OVDE.

Koja je cena

Cena kursa: 13.999 rsd

Cena za BiH: 230 KM

Kako da se prijavim

Da biste se prijavili kliknite OVDE.

iAkademija je sklopila partnerstvo sa Kampster platformom na kojoj onlajn kurseve pohađate uz pomoć pametnih algoritama za učenje i najsavremenijih alata za motivaciju i interakciju. Od sada imate priliku da naše onlajn kurseve pohađate preko Kampster platforme i tako iskoristite sve pogodnosti koje ona pruža! Pogledajte kurs Virtuelni i poslovni asistent.

Zasto iAkademija

Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

Copyright © 2012-2014 iAkademija