CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

On-line preduzetništvo

Home
Napredni kursevi
On-line preduzetništvo
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:Povratak na stranicu: SVI KURSEVIbox PR vel JPG

Opis kursa (2)

Dani kada je posao prodaje bio isporučivanje traženog proizvoda/usluge, daleko su iza nas. Danas je prodaja multidisciplinarna delatnost koja zahteva poznavanje osnova marketinga, psihologije, sociologije, menadžmenta… Predstavnici prodaje mooraju da znaju kako da sagledaju problem kupca i da ponude rešenje. Veoma je važno da pokažu potencijal kupcu, odnosno, da mu predoče na koji način kupovina proizvoda može da utiče na rešavanje njegovih problema.

Veštine prodaje su potrebne i u svakodnevnom životu, svakodnevnoj interakciji od komunikacije sa roditeljima, preko prijatelja, poslovnih partnera, pretpostavljenih… Svi nešto prodaju! Uspešni prodavci su oni koji se obučavaju i  usavršavaju po pitanju metoda analiza i upravljanja kupcima.

Kurs predstavlja skup znanja i veština koja imaju za cilj da transformišu polaznika pasivnog lica do AKTIVNOG lica koje aktivno učestvuje u rešavanju problema kupaca. Program je prilagođen potrebama Biznis TIMa i obuhvata: prodajne veštine, praktična uputstva za uspešno poslovanje i detaljnije upoznavanje sa iAkademijom i pravilima poslovanja u Biznis TIMu.

onlajn_kursevi

Posveceni smo podizanju profesionalnog kapaciteta naših korisnika, bez obzira u kojoj sferi rada razvijaju karijeru – naše kurseve do sada su prošli ljudi svih profila, od inžinjera, umetnika, menadžera do novinara i mnogih drugih!

Naši kursevi uvecavaju vaš poslovni IQ i predstavljaju važan korak ka uspehu!

Svi kursevi se pohadaju onlajn, tj, putem interneta na iAkademija platformi za ucenje. Svaki polaznik dobice korisnicko ime i šifru putem koje ce moci da prati kurseve iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada mu to najviše odgovara.

iAkademija okuplja strucnjake sa izuzetnih obrazovnih institucija i dugogodišnjom profesionalnom karijerom. Naši kursevi su zato spoj teorijskih i prakticnih znanja i iskustva vrhunskih strucnjaka, i prilagodeni su potrebama korisnika u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem ce raditi i stvarati.

Biografije autora pogledajte ovde.

iAkademija nudi spektar programa koji pomažu korisnicima da na kompletan nacin rade na svom licnom i profesionalnom razvoju – od programa onlajn mentorstva i razmene znanja Srbija na vezi, programa jezicke razmene i karijernog savetovanja, tu smo da odgovorimo na sve zahteve koje tržište rada stavi pred vas!

Za ostale servise iAkademije, konsultujte meni na vrhu strane.

Kome je namenjen kursa

Kurs je namenjen svima koji žele da unaprede svoja znanja i veštine u oblasti prodaje.

Koja cu znanja posedovati

  • Napredne veštine prodaje
  • Kako kupci donose odluku o kupovini
  • Kako postići dodatnu vrednost
  • Tajne uspešnog planiranja prodaje
  • Kako postati prvi čovek Biznis tima
  • Kako upotrebiti veštine prodaje u drugim profesijama

Ko je autor

Kurs je nastao kao multidisciplinarni spoj praktičnih i teoriskih znanja. Imena autora pogledajte OVDE.

Koja je cena

Cena kursa: 4.899 rsd

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ili kontaktirajte najbližeg predstavnika Biznis TIM-a.

Trajanje kursa: Mesec dana

Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

Copyright © 2012-2014 iAkademija