CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Razvoj mobilnih aplikacija

Home
Napredni kursevi
Razvoj mobilnih aplikacija
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

Najnoviji kurs!

Tržište android aplikacija je veliko i u stalnom razvoju. Broj korisnika smart mobilnih telefona u svetu raste, a samim tim i broj korisnika android platforme. Potražnja je stalno prisutna i to treba iskoristiti. Kurs Razvoj mobilne aplikacije pruža primenjiva znanja koja mogu doneti brzu dobit na postojećem tržištu.

Cilj kursa je da pruži znanja i tehnike neophodne za samostalnu izradu aplikacije za mobilne telefone i doprinese razvoju karijera i/ili pokretanje privatnih poslova polaznika kursa. Kursevi su osmišljeni tako da ih polaznici mogu koristiti iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada im to najviše odgovara, pohađajući kurs koji je nastao kao spoj teorijskih i praktičnih znanja i iskustava vrhunskih stručnjaka.

onlajn_kursevi

Posveceni smo podizanju profesionalnog kapaciteta naših korisnika, bez obzira u kojoj sferi rada razvijaju karijeru – naše kurseve do sada su prošli ljudi svih profila, od inžinjera, umetnika, menadžera do novinara i mnogih drugih!

Naši kursevi uvecavaju vaš poslovni IQ i predstavljaju važan korak ka uspehu!

Svi kursevi se pohadaju onlajn, tj, putem interneta na iAkademija platformi za ucenje. Svaki polaznik dobice korisnicko ime i šifru putem koje ce moci da prati kurseve iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada mu to najviše odgovara.

iAkademija okuplja strucnjake sa izuzetnih obrazovnih institucija i dugogodišnjom profesionalnom karijerom. Naši kursevi su zato spoj teorijskih i prakticnih znanja i iskustva vrhunskih strucnjaka, i prilagodeni su potrebama korisnika u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem ce raditi i stvarati.

Biografije autora pogledajte ovde.

iAkademija nudi spektar programa koji pomažu korisnicima da na kompletan nacin rade na svom licnom i profesionalnom razvoju – od programa onlajn mentorstva i razmene znanja Srbija na vezi, programa jezicke razmene i karijernog savetovanja, tu smo da odgovorimo na sve zahteve koje tržište rada stavi pred vas!

Za ostale servise iAkademije, konsultujte meni na vrhu strane.

Kome je namenjen kursa

Kurs je namenjen svim onima koji žele da nauče osnove izrade android aplikacije, bez obzira na godine i obrazovanje. Veštine koje steknete ovim kursom mogu biti presudna stavka u vašem CV-u na osnovu koje ćete dobiti posao ili ključno znanja uz pomoću koga ćete konačno početi da zarađujete.

VAŽNO: Za pohađanje kursa iz zrade aplikacije za mobilne telefone neophodno je osnovno poznavanje programiranja (početni nivo – pogledajte pitanja iz testa) Potrebno je da znate odgovore na sva pitanja iz prvog dela testa, i da postignete najmanje 70% tačnih odgovora u drugom delu testa. Ukoliko ne posedujete osnovno znjanje iz programiranja, nije problem – naučićete! Naznačite nam to prilikom prijave, i u kurs ćemo uključiti kao prvu lekciju osnove programiranja i osnove programskog jezika Java, kako biste mogli da pratite ostatak kursa. 

Koja cu znanja posedovati

Kurs Razvoj mobilne aplikacije je napravljen kako bi polaznici na kraju kursa naučili kako da da naprave svoju prvu android aplikaciju, koju će postaviti na Google Play. Kurs se bavi sledećim temama:

 • Osnove programiranja
 • Osnove i istorija android platforme
 • Funkcionalnosti android Osa
 • Android aktivnosti i resursi
 • Elementi korisničkog interfejsa
 • Intenti i filteri
 • Naprednije android funkcionalnosti

Kurs Razvoj mobilne aplikacije podrazumeva:

 • Sticanje znanja za izradu aplikacije za mobilne telefone
 • Postavljanje aplikacije na Google Play platformu

Bonus:

 • Interakcija sa mentorom za sve nejasnoće i pitanja
 • Potvrda o pohađanju kursa

Ko je autor

Autor kursa je Marko Arsić – Freelance web developer, sa višegodišnim iskustvom u izradi android mobilnih aplikacija.

Više o autoru i recenzentima pogledajte OVDE.

Koja je cena

Cena kursa: 14.499 rsd.

Kako da se prijavim

iAkademija je sklopila partnerstvo sa Kampster platformom na kojoj onlajn kurseve pohađate uz pomoć pametnih algoritama za učenje i najsavremenijih alata za motivaciju i interakciju. Od sada imate priliku da naše onlajn kurseve pohađate preko Kampster platforme i tako iskoristite sve pogodnosti koje ona pruža!

Da biste se prijavili kliknite OVDE i sledite uputstva.

Trajanje kursa: 4 meseca

 

Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

Copyright © 2012-2014 iAkademija