CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Onlajn kursevi: On-line poslovna komunikacija

Home
On-lajn kursevi
Onlajn kursevi: On-line poslovna komunikacija
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

OPS

Tehnologija danas dominira poslovnim okruženjem, ali da li to znači da treba da zaboravimo na građenje poslovnog imidža i rad na negovanju odnosa sa drugima? Prema istraživanjima, najveći broj poslovnih mogućnosti danas propada zbog lošeg odnosa sa klijenatom, potencijalnim saradnikom ili šefom . “Komunikacija”  predstavlja onu ključnu dodatnu vrednost kojom se Vi kao pojedinac i Vaša firma mogu izdvojiti u moru drugih.

Kurs “On-line komunikacija” će osigurati sve to i mnogo više – to je program obuke prilagođen opštim i specifičnin potrebama posla koji pokriva širok raspon tema, uključujući važnost kvalitetne i učinkovite komunikaciju  mejlom;  na društvenim mrežama!

onlajn_kursevi

Posveceni smo podizanju profesionalnog kapaciteta naših korisnika, bez obzira u kojoj sferi rada razvijaju karijeru – naše kurseve do sada su prošli ljudi svih profila, od inžinjera, umetnika, menadžera do novinara i mnogih drugih!

Naši kursevi uvecavaju vaš poslovni IQ i predstavljaju važan korak ka uspehu!

Svi kursevi se pohadaju onlajn, tj, putem interneta na iAkademija platformi za ucenje. Svaki polaznik dobice korisnicko ime i šifru putem koje ce moci da prati kurseve iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada mu to najviše odgovara.

iAkademija okuplja strucnjake sa izuzetnih obrazovnih institucija i dugogodišnjom profesionalnom karijerom. Naši kursevi su zato spoj teorijskih i prakticnih znanja i iskustva vrhunskih strucnjaka, i prilagodeni su potrebama korisnika u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem ce raditi i stvarati.

Biografije autora pogledajte ovde.

iAkademija nudi spektar programa koji pomažu korisnicima da na kompletan nacin rade na svom licnom i profesionalnom razvoju – od programa onlajn mentorstva i razmene znanja Srbija na vezi, programa jezicke razmene i karijernog savetovanja, tu smo da odgovorimo na sve zahteve koje tržište rada stavi pred vas!

Za ostale servise iAkademije, konsultujte meni na vrhu strane.

Kome je namenjen kursa

Kurs je namenjen onima koji žele da “uglancaju” svoje veštine poslovne interakcije i unaprede svoj “profesionalni identitet” u eri modernih komunikacija. Materijal na dinamičan i interaktivan način prenosi znanje, sa posebnim osvrtom na promene i prilagođavanja koja iziskuje upotreba interneta i društvenih mreža u poslu danas.

TESTIRAJTE SVOJE ZNANJE OVDE

Koja cu znanja posedovati

 • Poslovna komunikacija s ljubaznošću
 • Upotreba interneta u razvijanju poslovnih odnosa
 • Pisanje poslovnih mejlova i opšta poslovna komunikacija:
  • Sastavni delovi e-mejla
  • Struktura e-mejla
  • Forma, dužina i pravopis
 •  Tempo korespondencije,
 • Ton i nivo formalnosti
 • Diskrecija
 • Poslovna komunikacija na društvenim mrežama LinkedIn, Fejsbuk i Tviter
 • Specijalizovani kurs “Direktna poslovna komunikacija” je segment naprednog kursa “Poslovna komunikacija”.

Svi polaznici dobijaju potvrdu o pohađanju kursa.

Polaznici koji uspešno polože završni test dobijaju sertifikat o položenom kursu i dodatak sertifikatu.

Trajanje kursa: 7 dana

 

Ko je autor

Kurs je nastao kao multidisciplinarni spoj praktičnih i teoriskih znanja iAkademija tima stručnjaka, na čelu sa mr Anom Ranitović (Oxford University). Imena autora pogledajte OVDE.

Koja je cena

Cena kursa: 2.099 rsd 1.119 rsd

Kako da se prijavim

iAkademija je sklopila partnerstvo sa Kampster platformom na kojoj onlajn kurseve pohađate uz pomoć pametnih algoritama za učenje i najsavremenijih alata za motivaciju i interakciju. Od sada imate priliku da naše onlajn kurseve pohađate preko Kampster platforme i tako iskoristite sve pogodnosti koje ona pruža!

Da biste se prijavili kliknite OVDE i sledite uputstva.

Zasto iAkademija

Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

Copyright © 2012-2014 iAkademija