CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Onlajn kursevi: Analiza tržišta

Home
Napredni kursevi
Onlajn kursevi: Analiza tržišta
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

box AT vel jpg

Pozicionirajte se u odnosu na konkurenciju. Upoznajte je i budite ispred nje. Naučite da analizirate okruženje, tržište, konkurenciju, ali i sve one unutrašnje karakteristike vaše kompanije, kao biste sistematično upravljali razvojem i bili za korak ispred drugih. Upoznajte se sa marketinško-strategijskim  tehnikama koje će vam pomoći da procenite mesto vaše kompanije na tržištu, ali i svoju vlastitu poziciju i plan budućeg razvoja.

Brze promene koje se dešavaju na tržištu zahtevaju moć brzog reagovanja, uspešnog prilagođavanja i kontinuiranog praćenja naučno-tehničkog razvoja. Kompanije koje žele da opstanu na tržištu moraju stalno analizirati svoje okruženje i ići u stopu sa promenama. Dobro poznavanje okruženja omogućava pravovremenu reakciju i vladanje situacijom, što je danas ključ uspeha. Osim dobrog poznavanja okruženja potrebno je i da dobro poznajete svoju kompaniju i sebe, kako bi našli svoje pravo mesto u datom okruženju. Zato Vas ovaj kurs uči koje informacija da prikupljate i analizirate. Kako da uočite vlastite snage i prednosti u odnosu na konkurenciju, ali isto tako i nedostatke. Skreće takođe pažnju na značaj praćenja aktuelnih promena u okruženju i uči Vas kao da ih iskoristite u  budućem razvoju.

U cilju kvalitetnog upravljanja razvojem potrebno je izvršiti mnoge aktivnosti kao što su marketing istraživanja, određivanje ciljne grupe, analizu konkurencije, SWOT  analizu i po potrebi na osnovu dobijenih rezultata izvršiti redefinisanje postavljenih marketinških ciljeva. Upoznajte se sa tehnikama marketinško- strategijskim  tehnikama koje će Vam obogućiti da usmerite razvoj svoje kompanije u pravcu koji želite, ili pak svoj lični razvoj pošto su date tehnike multifunkcionalne i takođe Vam mogu pomoći u analizi vlastitih ciljeva i trenutne pozicije, kao i kreiranja Vašeg plana zazvoja do sigurnog uspeha.

Tehnologija danas dominira poslovnim okruženjem, ali da li to znači da treba da zaboravimo na građenje poslovnog imidža i rad na negovanju odnosa sa drugima? Prema istraživanjima, najveći broj poslovnih mogućnosti danas propada zbog lošeg odnosa sa klijenatom, potencijalnim saradnikom ili šefom…

onlajn_kursevi

Posvećeni smo podizanju profesionalnog kapaciteta naših korisnika, bez obzira u kojoj sferi rada razvijaju karijeru – naše kurseve do sada su prošli ljudi svih profila, od inžinjera, umetnika, menadžera do novinara i mnogih drugih!

Naši kursevi uvecavaju vaš poslovni IQ i predstavljaju važan korak ka uspehu!

Svi kursevi se pohadaju onlajn, tj, putem interneta na iAkademija platformi za učenje. Svaki polaznik dobiće korisničko ime i šifru putem koje će moći da prati kurseve iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada mu to najviše odgovara.

iAkademija okuplja stručnjake sa izuzetnih obrazovnih institucija i dugogodišnjom profesionalnom karijerom. Naši kursevi su zato spoj teorijskih i praktičnih znanja i iskustva vrhunskih stručnjaka, i prilagodeni su potrebama korisnika u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem će raditi i stvarati.

Biografije autora pogledajte ovde.

iAkademija nudi spektar programa koji pomažu korisnicima da na kompletan način rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju – od programa onlajn mentorstva i razmene znanja Srbija na vezi, programa jezičke razmene i karijernog savetovanja, tu smo da odgovorimo na sve zahteve koje tržište rada stavi pred vas!

Za ostale servise iAkademije, konsultujte meni na vrhu strane.

Koja cu znanja posedovati

Kad završite kurs, znaćete i umećete da:

  • analizirate mikro okruženje Vaše kompanije
  • analizirate makro okruženje Vaše kompanije
  • izvršite situacionu analizu
  • upotrebite SWOT analizu u cilju pozicioniranja i planskog vođenja poslovanja
  • upotrebite SWOT analizu u cilju pozicioniranja sebe i pravljenja plana razvoja vlastite karijere
  • napravite plan kako da iskoristite svoje talete i kako da svoje nedostatke pretvorite u prednosti u cilju napretka u karijeri ili povećanja zapošljivosti.

Svi polaznici dobijaju potvrdu o pohađanju kursa.

Polaznici koji uspešno polože završni test dobijaju sertifikat o položenom kursu i dodatak sertifikatu.

Trajanje kursa: 2 meseca.

Ko je autor

Kurs je nastao kao multidisciplinarni spoj praktičnih i teoriskih znanja. Imena autora pogledajte OVDE.

Koja je cena

Cena kursa: 3.499 rsd  1.299 rsd

Kako da se prijavim

iAkademija je sklopila partnerstvo sa Kampster platformom na kojoj onlajn kurseve pohađate uz pomoć pametnih algoritama za učenje i najsavremenijih alata za motivaciju i interakciju. Od sada imate priliku da naše onlajn kurseve pohađate preko Kampster platforme i tako iskoristite sve pogodnosti koje ona pruža!

Da biste se prijavili kliknite OVDE.

Zasto iAkademija

Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

Copyright © 2012-2014 iAkademija