CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

E-Karijerno savetovanje

Home
E-Karijerno savetovanje
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Drugi o nama:Pobedite konkurenciju na tržištu rada

Brojne promene koje se dešavaju u našoj zemlji, ali i na globalnom planu, u potpunosti su izmenile situaciju na tržištu rada. Posao postaje privilegija snalažljivih, a zahtev za kompetencijama shodno naglom naučno tehničkom razvoju stalno raste. Ako želite dobar posao, morate biti sposobni da stalno učite nove veštine, upotrebljavate nova znanja i brzo se prilagođavate. Prošlo je vreme linearne karijere, koja je podrazumevala dobijanje diplome, nalaženje posla na kojem se neretko ostaje do penzije i postepeno napredovanje sa godinama. Uslovi na tržištu rada su sada sasvim drugačiji, što pre to prihvatite i odreagujete, pre ćete uspeti!

Da bi ste danas bili konkurentni na tržištu rada, diploma nije dovoljna, ona vredi, ali vas sama neće odvesti nikud. Danas je diploma samo prvi korak, trebaju vam znanja i veštine kako da pratite stalne promene na tržištu rada i menjate se sa njim! Ako želite da opstanete i pobedite u vremenu velike konkurentnosti , kada stopa nezaposlenosti raste svakodnevno kako kod nas, tako i u svetu, morate da budete aktivni, da preuzmete prave korake u pravom smeru i to pre ostalih. Morate mnogo i kontinuirano da ulažete u sebe i svoju karijeru. Morate da se razvijate!

Rešenje je besplatno E-karijerno savetovanje

Može se desiti da zbog svoje skromnosti ne možete objektivno sagledati da li ste se uspešno predstavili u svojoj radnoj biografiji ili motivacionom pismu kojima se prijavljujete na neki konkurs.

 

EL Kako funkcionise

E-karijerno savetovanje je pružanje pomoći putem e-mail-a pri sastavljanju radnih biografija, motivacionih i propratnih pisama i prijava za različite konkurse. Ciljevi su unapređivanje praktičnih veština potrebnih za aktivno traženje posla i/ili prilika za usavršavanje, kao i povećanje verovatnoće da će vaše prijave biti primljene na željenim konkursima.

Savetovanje se obavlja puteme-mail-a, tako što zainteresovani korisnici šalju poruku sa priloženim dokumentom u vezi kojeg žele da prime sugestije savetnice. Ukoliko su ti dokumenti pisani u cilju prijavljivanja na neki određeni konkurs, poželjno je da se pošalje i link tog konkursa radi uspešnije procene i davanja sugestija. Poštuje se rok (konkursa) do kojeg je korisnicima potrebno da dobiju evaluaciju i preporuke, kako bi konkurisali na vreme. U cilju poštovanja privatnosti i očuvanja anonimsnosti, treba izostaviti lične podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona, slika).

 

 EL Rezultati

Na internetu se mogu pronaći mnoge preporuke o tome kako treba da izgledaju CV i ostali dokumenti za prijavljivanje, ali su te informacije neretko kontradiktorne i većinom neprilagođene individualnom iskustvu i karijernim ciljevima pojedinaca. Sajtovi za automatsko kreiranje CV-a (CV bilderi) vam mogu skratiti vreme za osmišljavanje dizajna CV-a, ali oni nisu personalizovani i uvek će svima sugerisati jednu istu formu, iako bi ona trebala biti uvek drugačija za svako pojedinačno konkurisanje.

E-karijerno savetovanje  nudi visoko individualizovan pristup koji poštuje privatnost korisnika. Proveravanjem ispravnosti forme ovih dokumenata kojima se prijavljuje na konkurse i davanjem preporuka, od strane savetnice, kako da sebe predstave u što boljem svetlu, korisnici/e dobijaju priliku da usavrše ove veštine i povećaju nivo samopouzdanja u aktivnom razvoju svoje karijere.

 

Kako da se prijavim

Link konkursa za koji se prijavljujete, zajedno sa pratećom dokumentacijom (CV i/ili motivaciono pismo) pošaljite na našu adresu savetovaliste@iserbia.rs.

Napomena:

Usled velikog interesovanja, a sa druge strane, velike želje i odgovornosti da se svakom CV-u i motivacionom pismu posvetimo na pouzdan način, obaveštavamo vas da svaki prijavljeni ima pravo na jedan besplatan savet odnosno dopunu/pregled  CV-a i/ili motivacionog pisma.

 

Copyright © 2012-2014 iAkademija