CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Kako se prijaviti – PJR

Home
Online mentorstvo
PJR
Kako se prijaviti - PJR
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:Želite da unapredite znanje nekog stranog jezika na zabavan i efikasan način, u prijateljskoj atmosferi, bez presije i u vreme kada vama odgovara?

Udruženje iSerbia u saradnji sa Klubom privrednih novinara Srbije i Udruženjem za jugoistočnu Evropu Univerziteta Oksford vas poziva na učešće u prvom Programu jezičke razmene na relaciji Srbija-Dijaspora.

onlajn_kursevi

Posveceni smo podizanju profesionalnog kapaciteta naših korisnika, bez obzira u kojoj sferi rada razvijaju karijeru – naše kurseve do sada su prošli ljudi svih profila, od inžinjera, umetnika, menadžera do novinara i mnogih drugih!

Naši kursevi uvecavaju vaš poslovni IQ i predstavljaju važan korak ka uspehu!

Svi kursevi se pohadaju onlajn, tj, putem interneta na iAkademija platformi za ucenje. Svaki polaznik dobice korisnicko ime i šifru putem koje ce moci da prati kurseve iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada mu to najviše odgovara.

iAkademija okuplja strucnjake sa izuzetnih obrazovnih institucija i dugogodišnjom profesionalnom karijerom. Naši kursevi su zato spoj teorijskih i prakticnih znanja i iskustva vrhunskih strucnjaka, i prilagodeni su potrebama korisnika u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem ce raditi i stvarati.

Biografije autora pogledajte ovde.

iAkademija nudi spektar programa koji pomažu korisnicima da na kompletan nacin rade na svom licnom i profesionalnom razvoju – od programa onlajn mentorstva i razmene znanja Srbija na vezi, programa jezicke razmene i karijernog savetovanja, tu smo da odgovorimo na sve zahteve koje tržište rada stavi pred vas!

Za ostale servise iAkademije, konsultujte meni na vrhu strane.

PJR Ko moze da se prijavi

–       Mladi iz Srbije starosti do 35 godina koji žele da unaprede znanje nekog stranog jezika (u razvojnoj fazi projekta PJR će moći da koriste samo korisnici nekog Programa ili Kursa iAkademije).

–       Mladi iz dijaspore starosti do 35 godina koji žele da unaprede znanje srpskog jezika

–       Stranci starosti do 35 godina koji žele da unaprede znanje srpskog jezika

EL Kako funkcionise

PJR je veoma opušten način da se razviju različite veštine i ne zahteva nikakvo iskustvo !

Proces prijave je krajnje jednostavan :

1. Popunite i pošaljete formular za registraciju ispod, kako bismo vas uneli u našu bazu podataka

2. iAkademija će vam zatim naći jezičkog partnera iz dijaspore koji govori jezik koji vi želite usavršiti. Pri izboru će se voditi računa o nivou znanja i drugim interesovanjima, gde je to moguće.

EL Ucestalost

Sastanci/Kontakt se održavaju minimum jednom nedeljno u trajanju od sat vremena (30minuta jedan jezik, 30minuta drugi jezik) u periodu od 3 meseca

PJR pravila

1. MORATE PRUŽITI ZNANJE DA BISTE GA PRIMILI!

Programom jezičke razmene bićete spojeni sa osobom koja želi i može da vam pomogne da unapredite željeni jezik, ali koja isto tako, od vas želi da crpi znanje vašeg maternjeg jezika. Samim tim očekuje se da posvetite podjednako vreme učenju oba partnera

2. Nivo jezika: Morate imati barem osnovna znanja iz željenog jezika, odnosno, ne možete učestvovati ako ste apsolutni početnik obzirom da program služi usavršavanju postojećih znanja.

3. Skype: Neophodno je da imate instaliran Skype na kompjuteru i da ste registrovani korisnik istog. Za sve koji skajp nemaju, mogu ga besplatno instalirati klikom ovde.

PJR prednosti

–       Unapređenje znanja jednog ili više jezika

–       Sticanje slobode govora i izražavanja na stranom jeziku

–       Unapređenje konverzacijskih veština i upoznavanje sa kolokvijalnim, tehničkim i profesionalnim izrazima kao i slengom

–       Uspostavljanje kontakta i sklpanje dugoročnih prijateljstva sa mladima širom sveta

PRIJAVI SE!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Copyright © 2012-2014 iAkademija