CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Internet biznis preduzetništvo

Home
Uncategorized
Internet biznis preduzetništvo
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:


Internet je već uveliko postao naša svakodnevnica. Većina istraživanja pokazuju da se internet najčešće koristi kao dopuna slobodnog vremena i razonode. Kakve su nam mogućnosti ako ovaj resurs iskoristimo u poslovne svrhe? Analizirajte ko su ljudi koji su preko noći zaradili milione, koliko godina imaju i šta su koristili kao ključ do uspeha. Internet! On Vam daje mogućnost da sa minimalnim ulaganjima probijete svoje ideje do onih koji treba da ih čuju, vide i pomognu Vam da ih ostvarite. On Vam garantuje izvore informacija, alate i prostor da pokrenete svoje poslovanje, da povučete prave poteze pre ostalih, da pobedite konkurenciju!

Pripremili smo za Vas program Internet biznis preduzetništvo, koji će Vas izdvojiti od drugih i dovesti do uspeha u poslovanju, kakav ste želeli. Program obuhvata:

  1.  Tajne i zakoni online tržišta
  2. On-line preduzetništvo
  3.  Web novinarstvo
  4.  Poslovni bonton: male tajne velikog uspeh

Možete da imate sjajnu ideju, dobru organizaciju, kvalitetan proizvod ili uslugu, ali ne možete da uspete bez Interneta. Naučite kako da koristite Internet u cilju razvoja vašeg poslovanja, kao da prvi dođete do potrebnih informacija, kako da predvidite promene na tržištu pre drugih, kako da “plivate” kada dođe do velikih promena, dok se drugi “dave”. Danas u svetu poslovanja, uspeh ima ime : Internet!

 

Ko je autor programa?

Program je nastao kao multidisciplinarni spoj praktičnih i teoriskih znanja. Imena autora pogledajte OVDE.

Kako mogu da se prijavim?

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ili kontaktirajte najbližeg predstavnika Biznis TIM-a.

Copyright © 2012-2014 iAkademija