CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Da li si poslovno vaspitan?

Home
Vesti
Biznis i edukacija
Da li si poslovno vaspitan?
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:Koliko si ti poslovno vaspitan(a)?

Reši kratak test ispod i saznaj!

Tehnologija danas dominira poslovnim okruženjem, ali da li to znači da treba da zaboravimo na građenje poslovnog imidža i rad na negovanju odnosa sa drugima? Prema istraživanjima, najveći broj poslovnih mogućnosti danas propada zbog lošeg odnosa sa klijenatom, potencijalnim saradnikom ili šefom . “Bonton” predstavlja onu ključnu dodatnu vrednost kojom se Vi kao pojedinac i Vaša firma mogu izdvojiti u moru drugih. Da bismo ostvarivali rezultate, osim znanja neophodne su nam i istančane veštine ljudske interakcije – to znači da u svakodnevnim poslovnim susretima moramo praktikovati pristojnost, odvažnost i predusretljivost. U očima saradnika postajemo pouzdan i poželjan partner koji vodi računa o detaljima, kvalitetnim međuljudskim odnosima i koji drži do profesionalnog obavljanja posla i sopstvenog vremena. To su male tajne velikog uspeha!
 

 

 

Znate li tačne odgovore na ova pitanja? Znate li da ih obrazložite?
Uglancajte svoje poslovne veštine do savršenstva i naučite kako da ostavite trajno pozitivan utisak u svakoj prilici – upišite onlajn kurs “Poslovna komunikacija” već danas!

Za: Sve profile
Autor: mr Ana Ranitović (Oxford University)
Sadržaj: Onaljn poslovna komunikacija, uživo poslovna komunikacija, poslovni bonton, upotreba interneta u razvijanju poslovnih odnosa, stvaranje pozitivnog prvog utiska, delotvorna komunikacija na poslovnim razgovorima…

Copyright © 2012-2014 iAkademija