CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Autori – Kursevi

Home
Autori - Kursevi

Piero Tortola, Ph.D.

piero

Osnovne i postdiplomske studije završava u Italiji, nakon cega nastavlja da se usavršava u Americi na Univerzitetu John Hopkins. Doktorske studije iz politickih nauka završava na jednom od najprestižnijih svetskih institucija – na Univerzitetu u Oxfordu, gde više godina radi kao predavac. dr Piero Tortola danas radi kao istraživac u centru pri Univerzitetu u Torinu . Pored redovnih obaveza nalazi vremena da se bavi širom edukacijom kao clna jedne od uticajnijih italijanskih nevladinih organizacija.

Marko Jovanović, Ph.D.

marko

Zapocete studije na Ekonomskom fakultetu u Nišu nastavlja i završava na jednom od svetski najpriznatijih fakulteta, Univerziteta Lomonosov u Moskvi. Marko Jovanovic tamo završava MBA, a nakon toga i PhD na državnom Institutu za ekonomiju. Svoje bogato radno iskustvo stice na brojinim pozicijama od ekonomiste, preko finansijskog direktora do savetnika predsednika upravnog odbora nekih od najvecih ruskih kompanija.

Jelena Želeskov Đorić, Ph.D.

Doktorirala je iz oblasti kliničke psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Uporedno sa doktorskim studijama, završila edukaciju za Geštalt psihoterapeuta pri Geštalt Studiju Beograd u saradnji sa Geštalt Institutom Malta i dobila Evropski sertifikat iz geštalt psihoterapije, kao i Evropski sertifikat iz psihoterapije. Od 2013 godine je potpresednik Evropske asocijacije za geštalt terapiju, kao i stalni član European Training Standard Committee of the European Association for Psychotherapy.

mr Ana Ranitovic

AnaRanitovicPicx

Diplomirala sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, magistrirala socijalnu antropologiju na Oxfordu, i najbolji student u klasi oba fakulteta. Poseduje desetogodišnje iskustvo u nevladinom sektoru. Istaknuta u radu na projektima koje finansira Evropska unija. Trenutno pohada doktorske studije iz antropologije pri St John’s College na Univerzitetu Oksford kao Clarendon stipendista.

Spec. Miloš Jovanovic

387015_10151184773008420_1916840579_n

Diplomirao na Filozofskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Specijalista marketing menadžmenta na Fakultetu organizacionih nauka. Svoje višegodišnje radno iskustvo sticao je u brojnim institucijama od saradnika na Institutu za društvena istraživanja, Kluba privrednih novinara, preko internacionalnih kompanija (predstavništvo za jugoistocnu Evropu) do agencija za marketing krunisano partnerskim ugovorom.

Nikola Jurišic

nikola_jurisic-27.05.

Diplomirao menadžment na London School of Economics and Political Science. U Srbiji radio u izdavackoj kuci Adria Media (nekada Burda) kao za publisher pet izdanja. Položio ispit za Chartered Financial Analyst (CFA), i jedan od prvih deset ljudi u Srbiji koji su položili državni ispit za Portfolio menadžera. Danas radi kao menadžer u kompaniji McKinsey & Company. a svoje slobodno vreme posvecuje edukaciji mladih u Srbiji.

Spec. Jelena Ðuric

jeca

Diplomrani filolog koji dodatno usavršavanje nastavlja u Kini jednom od najbrže rastucih tržišta. Po završetku specijalistickih studija sledi desetogišnje radno iskustvo u posredovanju malih i srednjih preduzeca iz Srbije i sveta. Trenutna radna pozicija International Manager u Americkoj kompaniji PCA skin daje joj mogucnost da upoznaje brojne zemlje sveta, saraduje sa najvecim svetskim poslovnim akterima i svoje znanje i iskustva podeli sa polaznicima iAkademije.

Marko Arsic

marko

Freelance web developer iz Srbije. U slobodno vreme i student Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu na smeru za informacione sisteme i tehnologije. Razvijam sajtove i aplikacije koristeci PHP i MySQL mada vecinu vremena provodim radeci sa WordPress CMS-om. Od nedavno sam krenuo i sa razvojom aplikacija za Android OS.

Miljana Kerču

miljana-kercu

Novinarka. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, novinarsko-komunikološki smer. Prva kuća u kojoj je radila i ispekla zanat je B92 gde je prvo radila na sajtu u oblastima Lifestyle, Automobili, Tehnopolis, Kultura, a kasnije bila uspešna urednica sekcije Putovanja. Trenutno radi na sajtu MTV.rs – MTV Serbia. Svoje znanje stečeno na fakultetu i iz prakse, kao najboljeg izvora znanja, od najboljih novinara i urednika iz zemlje i regiona, pretočila je u kurs na zadovoljstvo mnogih korisnika.

MA Branko Pilic

branko-pilic

Osnivac i generalni direktor Studio Artist Gates u Vašingtonu i Innovations Mind Center-a. Ove firme pružaju širok spektar usluga iz oblasti IT-a, vecinom klijentima u SAD-u u cilju uspostavljanja ili proširenja njihovih poslova putem veb platformi. Branko je osnovno obrazovanje stekao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu a postiplomsko obrazovanje stekao u Kogod School of Business, American University, Washington, DC. Takode je stekao napredne sertifikate Equity, Fixed Income, FX and Commodity Essentials from Bloomberg. Clan je CFA Society of Washington, DC and Financial Management Association.

Milana Ljubisavljevic

Milana

Diplomirala psihologiju na Univerzitetu u Nišu sa istaknutim rezultatima. Iskustvo u karijernom savetovanju sticala je na praksi u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata UNS (od februara 2012. do sada). Edukovala se na brojnim radionicama na temu aktivnog traženja posla, u organizaciji Centra za razvoj karijere u Novom Sadu, Kancelarija za mlade i AIESEC-a. Profesionalna interesovanja su joj karijerno savetovanje, marketing i HR.

Miloš Belčević

milos

Student na Odeljenju za skandinavistiku na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, aktivan u brojnim organizacijama civilnog društva. Između ostalog radio DC&L Associate u Microsoft Development Center Serbia, član PR tima Srbija u pokretu i volonter u organizacijama Zlatiborski krug i Obrazovanje plus. Trenutno radi u SEO odeljenju međunarodne firme, Centru za razvoj rezilijentnosti i vodi Poglednica.com.

MA Ljubomir Stojković

0202949

Diplomirao i masterirao na Fakultetu organizacionih nauka. Drugi master završio na čuvenom Univerzitetu u Bolonji. Višegodišnje profesionalno iskustvo u oblastima poslovnog razvoja i poslovne organizacije, kao i u upravljanju ljudskim resursima i obučavanju kadrova.

Nataša Vranjin

natasa_vranjin

Diplomirani menadžer sa višegodišnjim iskustvom u marketingu, menadžmentu, online PR-u. Poslednjih godina je izuzetno aktivna u nevladinom sektoru radeći na raznim projektima, sa željom da permanento utiče na razvoj pozitivnih promena u društvu. Autor je kursa Internet marketing u okviru programa “Moj prvi sajt”.

Copyright © 2012-2014 iAkademija