CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

Web professional

Home
On-lajn kursevi
Web professional
Upiši odmah kurs!

Pitanja? office@iserbia.rs


Tehnička podrška 24h dnevno!


Kako da napredujem?


Slaćemo vam besplatne savete, konkurse i kurseve i popuste. Prijavite se na našu mejling listu!

Pratite nas:

Drugi o nama:



Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

Onlajn_kurs_Web

Internet je najzastupljenije sredstvo poslovanja, komunikacije, edukacije i gotovo svakog vida izražavanja danas. Da bismo ga iskoristili na najbolji način, važno je da ga pametno upotrebljavamo. Web professional je spoj tri napredna onlajn kursa iAkademije koji se bave internet edukacijom i web razvojem. Mnogi poslovi i/ili načini samoizražavanja se odvijaju putem interneta, te je stoga važno da znate kako da u tome zaista budete stručni i uspešni. Počnite od svog sajta, upotpunite ga jedinstvenim i kvalitetnim sadržajem, a onda – neka se pročuje!

Sadržaj kursa

Kurs predstavlja multidisciplinarni spoj teorijskih i praktičnih znanja i veština iz različitih oblasti koja će vam pomoći da naučitete jednu od najtraženijih veština iz oblasti interneta!

Ovaj kurs se sastoji iz sledećih pojedinačnih kurseva:

Trajanje kursa: 6 meseci

Svi polaznici dobijaju potvrdu o pohađanju kursa.

Polaznici koji uspešno polože završni test dobijaju sertifikat o položenom kursu!

onlajn_kursevi

Posvećeni smo podizanju profesionalnog kapaciteta naših korisnika, bez obzira u kojoj sferi rada razvijaju karijeru – naše kurseve do sada su prošli ljudi svih profila, od inžinjera, umetnika, menadžera do novinara i mnogih drugih!

Naši kursevi uvecavaju vaš poslovni IQ i predstavljaju važan korak ka uspehu!

Svi kursevi se pohadaju onlajn, tj, putem interneta na iAkademija platformi za učenje. Svaki polaznik dobiće korisničko ime i šifru putem koje će moći da prati kurseve iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada mu to najviše odgovara.

iAkademija okuplja stručnjake sa izuzetnih obrazovnih institucija i dugogodišnjom profesionalnom karijerom. Naši kursevi su zato spoj teorijskih i praktičnih znanja i iskustva vrhunskih stručnjaka, i prilagodeni su potrebama korisnika u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem će raditi i stvarati.

Biografije autora pogledajte ovde.

iAkademija nudi spektar programa koji pomažu korisnicima da na kompletan način rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju – od programa onlajn mentorstva i razmene znanja Srbija na vezi, programa jezičke razmene i karijernog savetovanja, tu smo da odgovorimo na sve zahteve koje tržište rada stavi pred vas!

Za ostale servise iAkademije, konsultujte meni na vrhu strane.

Ko je autor

Kurs je nastao kao multidisciplinarni spoj praktičnih i teoriskih znanja tima stručnjaka. Imena autora pogledajte OVDE.

Koja je cena

Ovim kursom ostvarujete popust od 30% na ukupnu cenu pojedinačnih kurseva!

Cena kursa: 22.048 rsd

Cena za BiH: 360 KM

Po uplati, dobijate personalizovane korisničke podatke za upotrebu naše onlajn platforme za učenje, kao i uputstvo za upotrebu. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara. Za sva Vaša pitanja, naš tim je tu da odgovori i pruži podršku u toku celog trajanja kursa.

Kako da se prijavim

Da biste se prijavili kliknite OVDE.

Zasto iAkademija

Povratak na stranicu: SVI KURSEVI

Copyright © 2012-2014 iAkademija